Pilingi za domačo uporabo

Daily micro peel

Referenčna številka

Količina

155765
75g

Daily micro peel je kombiniran piling v obliki praška namenjen za redno uporabo za mastno in kombinirano kožo. Primeren je za mastno T cono (čelo, nos, brada), za moške. Piling vsebuje nežna mikro zrnca, encime in salicilno kislino. Matira kožo (odstranjevanje mastnega leska), pospeši obnavljanje celic povrhnjice. Kot rezultat je gladka koža brez ogrcev in mastnega leska.

Glavne sestavine

Encima subtilizin in lipaza, vitamin C in B3, mikrozrnca, salicilna kislina.

Komu je izdelek namenjen?

Za masten in kombiniran tip kože, ter za nego moške mastne kože.

Kakšne rezultate pričakovati?

INCI

Sodium lauroyl glutamate, talc, bambusa arundinacea stem extract, niacinamide, maltodextrin, allantoin, salicylic acid, lipase, subtilisin, ascorbic acid, xanthan gum, ethylhexylglycerin, phenoxyethanol, fragrance (parfum), limonene.

Deklaracija

DAILY MICRO PEEL
DNEVNI PILING Z MIKROGRANULI
Ref.: 155765 Vsebina: 75 gr
Namen: Encimski piling z nežnimi mikrogranulami, odstrani odmrle kožne celice, izboljša in matira polt. Aktivna mešanica encimov, vitaminov B3 in C, pomaga izboljšati neenakomeren ton, uravnovesiti odvečni loj, izboljšati teksturo, pusti kožo mehko in gladko.
Uporaba: 1 krat na teden, navlažite obraz in roke, nato nanesite puder v dlan in zmešajte v kremasto peno. Vmasirajte v kožo 1-2 minuti, po potrebi dodajte vodo in temeljito sperite. Posušite kožo in nanesite priporočeno kremo.
Opozorilo: Izogibajte se predelu okoli oči. Ne uporabljajte na poškodovani koži. Če po nesreči pride v oko, dobro sperite z vodo.
Minimalni rok trajanja: sestavine, časovno obdobje po odprtju izdelka in minimalni rok trajanja izdelka sta navedena na embalaži.
Država izvora: Izrael
Odgovorna oseba: Angel Consulting sas, Piazza Duca degli Abruzzi 5/4, 16167 Genova, Italija
Distributer v SI: Estetic Locus d.o.o. Rozmanova 29, Krško 8270, Slovenija
INCI: Sodium lauroyl glutamate, talc, bambusa arundinacea stem extract, niacinamide, maltodextrin, allantoin, salicylic acid, lipase, subtilisin, ascorbic acid, xanthan gum, ethylhexylglycerin, phenoxyethanol, fragrance (parfum), limonene.

Popularni izdelki

Najbolj priljubljeni izdelki.

Juvelast active day cream
Perfect Time daily firming cream
C the success concentrated vitamin C serum
Sunbrella block demi make-up SPF 30
Superlift peel
Renew Anti Aging Serum