Renew Formula

Renew Formula Treatment Cream With Azelaic Acid

Referenčna številka

Količina

118078
30ml

Aktivna krema, ki pomlajuje in posvetli kožo, hkrati pa uravnava raven sebuma (loja). Krema vsebuje azelaično kislino, salicilno kislino in retinol, ki delujejo v sinergiji in aktivirajo proces regeneracije kože. Priporočamo, da uporabi izdelka sledi nanos učinkovitega izdelka za zaščito pred soncem, najmanj SPF 15.

Glavne sestavine

Azelaična kislina, salicilna kislina in retinol.

Komu je izdelek namenjen?

Primerna za nego mastne in kombinirane kože, za nego kože z aknami. Ni primerna za nego suhe, razdražene in občutljive kože.

Kakšne rezultate pričakovati?

INCI

Water (Aqua) , Propylene Glycol , Azelaic Acid , Sodium Lactate , Coco-Caprylate, Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride , Glyceryl Behenate, Triethanolamine , Ceteth-10 Phosphate, Dicetyl Phosphate, Palmitic Acid , PEG-12 Dimethicone , Tocopheryl Acetate, Salicylic Acid , Retinol , Bisabolol, Tocopherol, Stearic Acid ,Laureth-7, Myristic Acid, BHT, Xanthan Gum, C13-14 Isoparaffin, Ethylhexylglycerin, Polyacrylamide , Phenoxyethanol.

Deklaracija

RENEW FORMULA – TREATMENT CREAM WITH AZELAIC ACID
RENEW FORMULA NEGOVALNA KREMA Z AZELAIČNO KISLINO
Ref.: 118078 Vsebina: 30 ml
Namen: Aktivna krema, ki pomlajuje in posvetli kožo, hkrati pa uravnava raven sebuma (loj). Krema vsebuje azelaično kislino, salicilno kislino in retinol, ki delujejo v sinergiji in aktivirajo proces regeneracije kože.
Uporaba: Enkrat do dvakrat na dan nanesite kremo na čisto kožo in počakajte, da se vpije. Kremo uporabite v kombinaciji z drugo vlažilnohranilno kremo, ki jo nanesite enkrat do dvakrat na dan na čisto kožo. Takoj po uporabi kreme z azelaično kislino se izogibajte neposredni izpostavljenosti sončni svetlobi ali solariju. Priporočamo, da uporabi izdelka sledi nanos učinkovitega izdelka za zaščito pred soncem, najmanj SPF 15.
Opozorilo: Izdelek se sme uporabljati samo za predvideni namen in v skladu z navodili. Izogibajte se stiku z očmi. V primeru stika z očmi temeljito sperite s čisto vodo. Izdelek vsebuje vitamin A. Uporaba med nosečnostjo in dojenjem ni priporočljiva.
Minimalni rok trajanja: sestavine, časovno obdobje po odprtju izdelka in minimalni rok trajanja izdelka sta navedena na embalaži.
Država izvora: Izrael
Odgovorna oseba: Angel Consulting sas, Piazza Duca degli Abruzzi 5/4, 16167 Genova, Italija
Distributer v SI: Estetic Locus d.o.o. Rozmanova 29, Krško 8270, Slovenija
INCI: Water (Aqua) , Propylene Glycol , Azelaic Acid , Sodium Lactate , Coco-Caprylate, Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride , Glyceryl Behenate, Triethanolamine , Ceteth-10 Phosphate, Dicetyl Phosphate, Palmitic Acid , PEG-12 Dimethicone , Tocopheryl Acetate, Salicylic Acid , Retinol , Bisabolol, Tocopherol, Stearic Acid ,Laureth-7, Myristic Acid, BHT, Xanthan Gum, C13-14 Isoparaffin, Ethylhexylglycerin, Polyacrylamide , Phenoxyethanol.

Popularni izdelki

Najbolj priljubljeni izdelki.

Juvelast active day cream
Perfect Time daily firming cream
Sunbrella block demi make-up SPF 30
C the success concentrated vitamin C serum
Superlift peel
Renew Anti Aging Serum