Linije za ciljno nego:
Akne, mastna koža in komedoni

Posvetujte se s strokovnjakom o ustrezni negi vaše kože.

Acnox

Linija Acnox je primerna za nego mastne in problematične kože z aknami. Uravnava delovanje žlez lojnic, deluje blago protivnetno in preprečuje nastajanje komedonov in mozoljev.

Alpha beta with Retinol

Linija s kombiniranim delovanjem na kožo, vsebuje Retinol (vitamin A), ki pospeši obnavljanje povrhnjice, aktivira regeneracijo kože, uravnava izločanje sebuma, pripomore k zmanjševanju hiperpigmentacije ter daje vidne anti-age učinke.

Alpha Complex

Linija Alpha Complex vsebuje alfa-hidroksi kisline naravnega izvora (mlečno, glikolno, citronsko). Uporaba preparatov stimulira obnavljanje kože in s tem se vidno izboljša stanje povrhnjice kože.

Double Action

Linija Double Action je namenjena za nego mastne in problematične kože (na primer za nego kožo s seborejo). Preparati linije uravnavajo delovanje žlez lojnic, ožajo pore in delujejo blago protivnetno.

Pilingi za domačo uporabo

Linija AT-HOME PEELS dopolnjuje profesionalne HL pilinge. Kombinirani pilingi za domačo uporabo so namenjeni izboljšanju procesa obnavljanja epidermisa in normalizaciji delovanja žlez lojnic.. Blaga eksfoliacija (odstranjevanje odmrlih celic vrhnjice) povrne koži gladek in sijoč videz.

Pilingi za profesionalno uporabo

Pilingi HL za profesionalno uporabo se razlikujejo glede na koncentracijo aktivnih sestavin ( AHA, BHA, Retinol), pH ter sestavo. Označeni so s številkami od I do V in so prilagojeni željenemu učinku in stanju kože. Linija je namenjena za več različnih profesionalnih procedur.

Aktualni katalog izdelkov HL Labs 2023