HL ALWAYS ACTIVE

Širok izbor profesionalne kozmetike za nego kože

HL je blagovna znamka, ki je priznana na svetovnem trgu in uspešno predstavljena za profesionalne, kot tudi končne uporabnike.

Redno izvajamo usposabljanje za strokovnjake s področja estetike.

Delimo svoje znanje o učinkoviti negi kože.

10+ let

Distribucija HL kozmetike na slovenskem trgu

40+ salonov

Usposobili smo že več kot 40 salonov

200+ izdelkov

Ustvarite edinstveno ponudbo za svoje stranke

17+ delavnic

Nadgradite svoje znanje s certifikati in praktičnimi izobraževanji

Oksana Levak, dr. med.

USTANOVITELJICA

»Estetika je moja ljubezen, ki jo gojim že leta. Vedno znova se veselim doseženega rezultata pri vsaki stranki, ki prihaja na nego kože z določeno težavo in odhaja zadovoljna ter se nato vrača in ostaja leta zvesta mojim rokam. Seveda si želim, da se nam pridruži čim več uporabnikov, kozmetičark, ki bi spoznali naše izdelke in bili nad njihovimi rezultati navdušeni kot jaz ter moji pacienti/stranke.«

Ljubezen podprta z akademsko izobrazbo

Specializirala je v Rusiji iz dermatovenerologije, s poudarkom na estetski medicini. Predavala je kot habilitirana visokošolska predavateljica na oddelku Kozmetika na Visoki šoli za storitve v Ljubljani, kjer je bodočim diplomantkam podajala svoje znanje in izkušnje.

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Utrinki iz dogodkov

Jesenska srečanja na lokaciji Tri Lučke (Krško)

Strokovno srečanje in druženje na čudoviti lokaciji vsako jesen!
Vsako leto izberemo eno temo in primere iz prakse s HL protokoli obravnave, ki jih prikazujejo kozmetičarke iz cele Slovenije. Najbolj aktualni temi sta tokrat bili obravnava problematične kože z aknami ter kompleksna anti age nega.

Čudovit razgled, gurmanska kuhinja in neposredna komunikacija, lepa priložnost za delitev izkušenj, druženje in spoznavanje.

Na tem prisrčnem posnetku ponosne kozmetičarke stojijo z ramo ob rami in s potrdili v rokah po končani začetni delavnici. Na delavnici so pridobili napredne spretnosti in znanje na področju nege kože in HL kozmetike. Z novo pridobljenim strokovnim znanjem so pripravljene ustvarjati čudovita doživetja za svoje stranke ter jim ponujati vrhunske rešitve in tretmaje za nego kože!

Vstopite v svet lepote in prefinjenosti na sejmu lepote “Beauty Forum”. Kot ugledni udeleženec tega dogodka ponosno predstavljamo HL kozmetiko in strokovno znanje na področju nege kože. Pridružite se nam na nepozabnem doživetju, polnem inovativnih rešitev za vaše delo.

Poglejte našo izjemno družino HL Always Active Cosmetics! Raznolika in dinamična skupnost zadovoljnih strank in strastnih uporabnikov, ki skupaj dosegajo neverjetne rezultate. Veseli nas, da smo priča tej izjemni rasti, saj še naprej zagotavljamo vrhunske rešitve za nego kože. Pridružite se nam na tej poti lepote in uspeha! 🌟👨‍👩‍👧‍👦🚀

Prijavite se danes ter postanite poslovni partner

Opravljene delavnice vam omogočajo poglobljeno teoretično in praktično znanje o negi kože, gotovost pri vašem delu s pilingi ter odlične bonitete ob nakupu kozmetike.

Število prostih mest na delavnicah je omejeno.

“HL kozmetiko sem spoznala 9 let nazaj, nakar me je moja kozmetičarka hitro prepričala, da sem postala vaš velik “fan”.

4.8/5
Profesionalna kozmetika HL - Ana Roš
Play Video

“Po dolgi uporabi in izkušnji z kozmetiko, lahko rečem da so nam všeč tako izdelki, kot protokoli. Všeč nam je tudi predvsem edinstven pristop do obravnave aknaste kože…”

4.9/5
Play Video

“Na kozmetiki HL sem že eno leto, učinki so fenomenalni. Bila sem na negah 4x do 5x in vsako nego je bilo boljše. Vrhunski rezultati.”

4.7/5
Play Video

“Sem res izjemno hvaležna HL kozmetiki, rezultati so presegli vsa moja pričakovanja. Zjutraj si ne rabim več napudrati obraza, dam maskaro in lahko grem v službo”

5/5
Profesionalna kozmetika HL - mnenja strank
Play Video

HL Labs Slovenija

Kontaktirajte nas

Uradni podatki

ESTETIC LOCUS d.o.o.
Bizeljska cesta 1a, 8250 Brežice
8270 Krško Slovenija

HL Labs Slovenija

Kontaktirajte nas

Uradni podatki

ESTETIC LOCUS d.o.o.
ID za DDV: SI 14615231
Matična številka: 9431250000

Bizeljska cesta 1a, 8250 Brežice
8270 Krško Slovenija

Aktualni katalog izdelkov HL Labs 2023