HL ALWAYS ACTIVE

Učinkovita profesionalna kozmetika za salone

HL je na svetovnem trgu cenjena blagovna znamka, ter odlično predstavljena končnim strankam v obliki učinkovitih protokolov ter posameznih izdelkov v razširjeni ponudbi.

Pilingi

Predaja znanja in kakovostnih izdelkov

Namenjena salonom, zdraviliščem ter estetskim centrom.

Oksana Levak, dr. med.

USTANOVITELJICA

»Estetika je moja ljubezen, ki jo gojim že leta. Vedno znova se veselim doseženega rezultata pri vsaki stranki, ki prihaja na nego kože z določeno težavo in odhaja zadovoljna ter se nato vrača in ostaja leta zvesta mojim rokam. Seveda si želim, da se nam pridruži čim več uporabnikov, kozmetičark, ki bi spoznali naše izdelke in bili nad njihovimi rezultati navdušeni kot jaz ter moji pacienti/stranke.«

Ljubezen podprta z akademsko izobrazbo

Specializirala je v Rusiji iz dermatovenerologije, s poudarkom na estetski medicini. Predavala je kot habilitirana visokošolska predavateljica na oddelku Kozmetika na Visoki šoli za storitve v Ljubljani, kjer je bodočim diplomantkam podajala svoje znanje in izkušnje.

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Utrinki iz dogodkov

Jesenska srečanja na lokaciji Tri Lučke (Krško)

Strokovno srečanje in druženje na čudoviti lokaciji vsako jesen!
Vsako leto izberemo eno temo in primere iz prakse s protokoli obravnave, ki jih prikazujejo kozmetičarke. Najbolj aktualni temi sta obravnava problematične kože, anti age obravnava.


Čudovit razgled, gurmanska kuhinja in neposredna komunikacija, lepa priložnost za delitev izkušenj, druženje in spoznavanje.

Na tem prisrčnem posnetku ponosne kozmetičarke stojijo z ramo ob rami in s potrdili v rokah po končani začetni delavnici. Na delavnici so pridobili napredne spretnosti in znanje na področju nege kože in HL kozmetike. Z novo pridobljenim strokovnim znanjem so pripravljene ustvarjati čudovita doživetja za svoje stranke ter jim ponujati vrhunske rešitve in tretmaje za nego kože!

Vstopite v svet lepote in prefinjenosti na sejmu lepote “Beauty Forum”. Kot ugledni udeleženec tega prestižnega dogodka ponosno predstavljamo svoje najnovejše izdelke in vrhunsko strokovno znanje na področju nege kože. Pridružite se nam na nepozabnem doživetju, polnem inovativnih rešitev, vpogleda v industrijo in praznovanja vsega lepega. ✨💄🌟

Poglejte našo izjemno družino HL Always Active Cosmetics! Raznolika in dinamična skupnost zadovoljnih strank in strastnih uporabnikov, ki skupaj dosegajo neverjetne rezultate. Veseli nas, da smo priča tej izjemni rasti, saj še naprej zagotavljamo vrhunske rešitve za nego kože. Pridružite se nam na tej poti lepote in uspeha! 🌟👨‍👩‍👧‍👦🚀

Prijavite se danes ter postanite poslovni partner

Opravljene delavnice vam omogočajo širše profesionalno znanje, gotovost pri vašem delu s pilingi ter bonitete v obliki večjih popustov ob nakupu z VPC.

Prijave so omejene ter vodene pod okriljem Oksana Levak, dr. med.

“HL kozmetiko sem spoznala 9 let nazaj, nakar me je moja kozmetičarka hitro prepričala, da sem postala vaš velik “fan”.

4.8/5
Play Video

“Po dolgi uporabi in izkušnji z kozmetiko, lahko rečem da so nam všeč tako izdelki, kot protokoli. Všeč nam je tudi predvsem edinstven pristop do obravnave aknaste kože…”

4.9/5
Play Video

“Na kozmetiki HL sem že eno leto, učinki so fenomenalni. Bila sem na negah 4x do 5x in vsako nego je bilo boljše. Vrhunski rezultati.”

4.7/5
Play Video

“Na kozmetiki HL sem že eno leto, učinki so fenomenalni. Bila sem na negah 4x do 5x in vsako nego je bilo boljše. Vrhunski rezultati.”

5/5
Play Video

HL Labs Slovenija

Kontaktirajte nas

Uradni podatki

ESTETIC LOCUS d.o.o.
ID za DDV: SI 14615231
Matična številka: 9431250000

Rozmanova ulica 29
8270 Krško Slovenija

Aktualni katalog izdelkov HL Labs 2023