Linije za ciljno nego:
Anti age in Pro age

Posvetujte se s strokovnjakom o ustrezni negi vaše kože.

Kreme z zaščitnim faktorjem

Age Defense

Anti age kreme z make-up učinkom ter SPF zaščito za zrelo kožo. Aktivne sestavine delujejo antioksidativno, prekrivajo gubice, vlažijo kožo in ščitijo pred UV žarki.
Alpha beta z retinolom HL

Alpha beta with Retinol

Linija s kombiniranim delovanjem na kožo, vsebuje Retinol (vitamin A), ki pospeši obnavljanje povrhnjice, aktivira regeneracijo kože, uravnava izločanje sebuma, pripomore k zmanjševanju hiperpigmentacije ter daje vidne anti-age učinke.
Alpha kompleks HL - anti age kozmetika

Alpha Complex

Linija Alpha Complex vsebuje alfa-hidroksi kisline naravnega izvora (mlečno, glikolno, citronsko). Uporaba preparatov stimulira obnavljanje kože in s tem se vidno izboljša stanje povrhnjice kože.

C the success

Izdelki linije s C vitaminom delujejo predvsem antioksidativno, preprečujejo znake staranja in fotostaranja kože (vpliv UV žarkov).
Juvelast HL - nega suhe kože

Juvelast

Linija s hranljivim in obnovitvenim učinkom na kožo. Namenjena je vsem tipom kož in še posebej primerna za suho kožo.
Multivitamin - profesionalna anti age kozmetika

Multivitamin

Linija je bogata s kompleksim vitaminov za zdravo in sijočo kožo. Redna uporaba preparatov izboljšuje kakovost kože, krepi obrambno funkcijo, jo naredi bolj napeto in gladko, upočasnjuje proces staranja kože, zmanjšuje globino gubic in krepi razširjene kapilare.
Perfect Time - premium anti age kozmetika

Perfect Time

Premium linija z anti-age učinkom za zrelo kožo na podlagi inovativnih lipopeptidov, esencialnih aminokislin, izvlečkov rastlin in hialuronske kisline. Produkti linije opazno upočasnjuje napredovanje znakov staranja kože.
HL Pilingi za domačo uporabo

Pilingi za domačo uporabo

Linija AT-HOME PEELS dopolnjuje profesionalne HL pilinge. Kombinirani pilingi za domačo uporabo so namenjeni izboljšanju procesa obnavljanja epidermisa in normalizaciji delovanja žlez lojnic. Blaga eksfoliacija (odstranjevanje odmrlih celic vrhnjice) povrne koži gladek in sijoč videz.
Pilingi HL za profesionalno uporabo

Pilingi za profesionalno uporabo

Pilingi HL za profesionalno uporabo se razlikujejo glede na koncentracijo aktivnih sestavin ( AHA, BHA, Retinol), pH ter sestavo. Označeni so s številkami od I do V in so prilagojeni željenemu učinku in stanju kože. Linija je namenjena za več različnih profesionalnih procedur.
Renew formula HL - pomlajevalna nega kože

Renew Formula

Linija Renew Formula je učinkovita za upočasnitev procesa staranja kože. Deluje antioksidativno in kljubuje vplivu negativnih zunanjih dejavnikov na kožo, predvsem UV žarkov.
HL Vitalise - profesionalna kozmetika za nego suhe kože

Vitalise

Linija za nego kože z znaki suhosti in dehidracije, bogata s hialuronsko kislino in rastlinskimi izvlečki, vsebuje olja brazilskega oreščka, borage, kukui in makadamje, ki so bogata z nenasičenimi maščobnimi kislinami omega-3 in omega-6. Kožo nahranijo,ji pomagajo ohranjati elastičnost, preprečujejo izgubo vlage. Primerna za prepričevanje in korekcijo starostnih sprememb (suhost, površinske gube). Za suho in dehidrirano kožo, za različne starostne skupine, za kožo z znaki staranja.

Aktualni katalog izdelkov HL Labs 2023