Linije za ciljno nego:
Hiperpigmentacija

Posvetujte se s strokovnjakom o ustrezni negi vaše kože.

Age Defense

Anti age kreme z make-up učinkom ter SPF zaščito za zrelo kožo. Aktivne sestavine delujejo antioksidativno, prekrivajo gubice, vlažijo kožo in ščitijo pred UV žarki.

Alpha beta with Retinol

Linija s kombiniranim delovanjem na kožo, vsebuje Retinol (vitamin A), ki pospeši obnavljanje povrhnjice, aktivira regeneracijo kože, uravnava izločanje sebuma, pripomore k zmanjševanju hiperpigmentacije ter daje vidne anti-age učinke.

Alpha Complex

Linija Alpha Complex vsebuje alfa-hidroksi kisline naravnega izvora (mlečno, glikolno, citronsko). Uporaba preparatov stimulira obnavljanje kože in s tem se vidno izboljša stanje povrhnjice kože.

C the success

Izdelki linije s C vitaminom delujejo predvsem antioksidativno, preprečujejo znake staranja in fotostaranja kože (vpliv UV žarkov).

Dermalight

Inovativna linija namenjena za kožo s hiperpigmentacijo različnega izvora. Zasnovana na edinstveni kombinaciji aktivnih sestavin, ki v sinergiji dosežejo viden učinek. Vsebuje kojično kislino, arbutin, azelaično kislino, vitamin B3, kompleks rastlinskih izvlečkov, vitamin C.

Pilingi za domačo uporabo

Linija AT-HOME PEELS dopolnjuje profesionalne HL pilinge. Kombinirani pilingi za domačo uporabo so namenjeni izboljšanju procesa obnavljanja epidermisa in normalizaciji delovanja žlez lojnic.. Blaga eksfoliacija (odstranjevanje odmrlih celic vrhnjice) povrne koži gladek in sijoč videz.

Pilingi za profesionalno uporabo

Pilingi HL za profesionalno uporabo se razlikujejo glede na koncentracijo aktivnih sestavin ( AHA, BHA, Retinol), pH ter sestavo. Označeni so s številkami od I do V in so prilagojeni željenemu učinku in stanju kože. Linija je namenjena za več različnih profesionalnih procedur.

Renew Formula

Linija Renew Formula je učinkovita za upočasnitev procesa staranja kože. Deluje antioksidativno in kljubuje vplivu negativnih zunanjih dejavnikov na kožo, predvsem UV žarkov.

Sunbrella

Zaščitne kreme za obraz in telo SPF 30 ter SPF 50 vsebujejo UVA in UVB filtre, ki nudijo učinkovito zaščito pred sončnimi UV žarki.

Aktualni katalog izdelkov HL Labs 2023